Pensionvoorwaarden

Algemeen

Zoals u in het welkomstwoord kunt lezen hechten wij veel waarde aan de zorg en welzijn van uw huisdier. Om de gezondheid en het welzijn van alle bij ons verblijvende dieren te waarborgen hebben wij de volgende spelregels.

Pensionvoorwaarden Dierenpension De Wijk

logo vk web1

Een uitgebreide versie van onze pensionvoorwaarden kunt u downloaden via de onderstaande knop.

Download pensionvoorwaarden

DIBEVO

www.dibevo.nl

Wij zijn lid van de DIBEVO en hanteren dan ook de algemene voorwaarden van de DIBEVO. In de algemene voorwaarden zijn de rechten en de verplichtingen opgenomen voor zowel u als consument als voor ons als ondernemer. Deze algemene voorwaarden zijn dan ook van toepassing op al onze diensten. Dit geeft aan dat wij u als consument serieus nemen en tevens een vakbekwaam bedrijf zijn. De algemene voorwaarden van de DIBEVO kunt u downloaden via de onderstaande knop.

Download Algemene Voorwaarden Dibevo

Dierenarts

logo-w265h150-staphorst[1]

Ons pension werkt samen met het Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen. Tijdens het hoogseizoen komt er elke week een dierenarts langs om de in het pension verblijvende dieren te controleren. Mocht u besluiten om uw huisdier bij ons te brengen dan machtigt u ons om bij eventuele ziekte van uw huisdier die handelingen te doen of te laten verrichten welke noodzakelijk zijn voor de gezondheid en welzijn van uw huisdier. De kosten welke gemaakt worden bij de dierenarts zullen in rekening gebracht worden bij u als eigenaar.

Inentingen

U dient te zorgen dat uw huisdier voldoet aan de gestelde inentingen voordat u uw huisdier bij ons komt brengen. Wij raden u aan om in het voorjaar met uw huisdier een bezoek te brengen aan de dierenarts voor het verkrijgen van de benodigde inentingen. Uw dierenarts kan u voorlichten over welke inentingen uw huisdier nodig heeft.

Download vaccinatieschema

Hieronder volgen de inentingen die uw huisdier moet hebben als deze bij ons komt logeren:

HondenVerplicht hondenziekte, parvo, weil en kennelhoest. Uw hond dient minimaal twee weken voor zijn verblijf ingeënt te zijn. Ons inentingsoverzicht kunt u via de bovenstaande link downloaden.

Katten: Verplicht niesziekte en kattenziekte. Uw kat dient minimaal twee weken voor zijn verblijf ingeënt te zijn.

Noot 1: Alle katten en poezen dienen gecastreerd of gesteriliseerd te zijn. 

Noot 2: Indien het dier niet voldoende is ingeënt of een inenting is verlopen zal deze op kosten van de eigenaar alsnog worden ingeënt door een dierenarts.

Titreren

Wij nemen ook huisdieren aan welke getitreerd zijn. De voorwaarden kunt u hier” downloaden.

Reserveringen

In het hoogseizoen, in de maanden juli en augustus, kunnen er geen telefonische reserveringen gemaakt worden. Reserveringen in het hoogseizoen kunnen alleen gemaakt worden door ons reserveringsformulier onder het tabblad Reserveringen in te vullen en te verzenden.