Reserveren

Wij raden u aan om een reservering te maken. Dit kunt u doen door het onderstaande reserveringsformulier in te vullen en daarna op de knop verzenden te drukken. In het hoogseizoen, in de maanden juli en augustus, kunnen er geen reserveringen gemaakt worden via de telefoon of per e-mail. Reserveringen in het hoogseizoen kunnen alleen gemaakt worden door het onderstaande reserveringsformulier in te vullen en te verzenden. Indien u voor de eerste maal uw huisdier bij ons laat verblijven verzoeken wij u om alle velden in te vullen zodat wij alle bijzonderheden van u en uw huisdier kunnen verwerken.

Indien u reeds klant bij ons bent kunt u volstaan met het alleen invullen van de velden met een rode *.

Alle honden geboren na april 2013 dienen gechipt te zijn!
Alle honden geboren na april 2013 dienen gechipt te zijn!
Indien er geen bijzonderheden zijn met uw huisdier(en) dan kunt u "GEEN" invullen.
Met het zetten van een vinkje geeft u aan dat u akkoord gaat met onze pensionvoorwaarden, de Dibevo voorwaarden en dat u op de hoogte bent van ons privacy beleid. Zowel onze pensionvoorwaarden, de Dibevo voorwaarden en ons privacy beleid kunt downloaden via onze internetsite.

U kunt hieronder, door op een van de “links” te drukken de pensionvoorwaarden, de Dibevo voorwaarden en onze Privacy verklaring “downloaden”.

 Pensionvoorwaarden          Algemene Voorwaarden Dibevo         Privacy verklaring

Indien u vragen heeft over reserveringen kunt u met ons contact opnemen via een van de onderstaande telefoonnummers:

0522-443038 of 06-43794932