Voer & Praktische Zaken

Voer:

Wij verkopen voer van het kwaliteitsmerk: Happy Dog en Happy Cat. Deze voedingslijn is een Duits kwaliteitsproduct zonder kunstmatige toevoegingen en vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen van levensmiddelenkwaliteit. Dit alles tegen een redelijke prijs! Uw huisdier krijgt dit kwaliteitsvoer te eten wanneer hij bij ons komt logeren. Het voer is inbegrepen bij het dagelijkse tarief (geldt niet bij dagopvang). Voor verdere informatie verwijzen wij naar Brochure producten Happy Dog & Happy Cat. Mocht het zo zijn dat uw huisdier speciaal dieetvoer nodig heeft verzoeken wij u dat mee te nemen als u de hond komt brengen. Wij zorgen dan dat hij of zij het voer op de juiste wijze en plek krijgt opgediend!

Bezichtiging:

Voor een bezichtiging van ons pension kunt u telefonisch (0522-443038 of 06-43794932) een afspraak maken. Tijdens het drukke hoogseizoen is het niet mogelijk om een bezichtiging te maken, dit om de rust in de kennels te bewaren.

Inentingsboekje:

Wij verzoeken u het inentingsboekje van uw huisdier mee te nemen op de dag dat u deze komt brengen. Het boekje dient op de juiste wijze te zijn ingevuld en voorzien te zijn van de juiste inentings-stickers. Mocht dit niet het geval zijn wij genoodzaakt om uw huisdier te weigeren.

Halen en brengen:

U kunt uw huisdier tijdens de openingstijden halen en brengen.