Over ons

Welkom op de site van Dierenpension De Wijk. Zoekt u een tijdelijke opvang voor uw huisdier? Of wilt u ondersteuning bij het opvoeden van uw hond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat zowel Dierenpension en Hondentrainingscentrum De Wijk onder haar hoede heeft. In het prachtige Reestdal werken wij aan hoogstaande opvang en training.Zo is ons pension door Dierbaar gecertificeerd. Daarmee voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen en vakbekwaamheid die dit keurmerk stelt. De rustige en ruimtelijke omgeving in combinatie met een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en opleidingsniveau zijn belangrijke ingrediënten om deze eisen te kunnen garanderen. Om aan de bovenstaande normen te voldoen zijn wij in het bezit van diverse diploma’s en getuigschriften. Zoals:

  • Vakbekwaamheid Honden – en Kattenbesluit
  • Ethologie hond (Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld)
  • Kynologisch (gevorderd) instructeur (Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld)
  • EHBO diploma (Oranje Kruis)
  • EHBO hond en kat (Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld)
  • Diverse studiedagen zoals: dominantie (Gedragskliniek voor dieren, Universiteit Utrecht), Zoönosen, hondenvoeding, vlooien en teken, nieuwste inzichten opvoeding van honden.

Verder willen wij in ons dierenpension alle honden, katten en andere bij ons verblijvende dieren bij naam kennen. Daarbij beschikt het pension over grote binnen- en buitenkennels waardoor uw huisdier(en) naar hartenlust kunnen bewegen.De bij ons verblijvende honden worden ook uitgelaten op zes grote uitlaatvelden. Deze beschikken over gras, tegels en grote schaduwplekken. In de zomer is het in de kennels heerlijk koel en in de winter zijn deze verwarmt. Ook de katten beschikken over grote binnen en buiten verblijven alwaar zij op een rustig plekje kunnen genieten van hun verblijf. Een bezichtiging is mogelijk maar dan wel op afspraak. Kijkt u gerust verder op onze site.